MAMA INITI'Mama Initi, you are [in me] that which is Empty,

Dark,

Deep,

Saving and Sacred.

You are my House of Breath and Death.

Lovingly holding earth stones and human bones equally.

I am forever humbled and strengthened by the beautiful simplicity of your willow frame, thank you.

Thank you Mama Initi'

Mijn weg met het Vuur begon bij mijn eerste zweethut enkele jaren geleden. Bij het Vuur, de Aarde en de Stenen kwam ik thuis bij mezelf. Ik kreeg de mogelijkheid om als vuurhoeder in de leer te gaan bij vuurelder Immia Schellevis en vuurpriesteres Klara Adalena. Ik leerde watergieters kennen en andere vuurhoeders, vuurmannen- en vrouwen. Alles in mij viel op haar plek. Meer en meer raakte ik vervuld van liefde voor het Vuur en de Heiligheid van onze reinigende, helende en bekrachtigende rituelen en ceremonies.

Als ceremonieleidster en vuurvrouw organiseer ik in alle uithoeken van ons land zweethutten en (vuur)ceremonies en verzorg ik gewijde vuren.


De zweethut,

ook wel 'baarmoeder van de Aarde' is een reinigende, vitaliserende en oeroude ceremonie. In het duister en de krachtige bedding van de hut, de stenen en het vuur, in de kring van bekende en onbekende verwanten valt het dagelijkse samen met onze diepere lagen en komen we thuis bij onszelf en bij Moeder Aarde. We komen los van tijd, verplichtingen, maskers en overtuigingen om tot aanvaarding te komen met wie we ten diepste zijn. Een zweethutceremonie geeft nieuwe openingen, verbindingen en transformatie.

Ik werk samen met dierbare vuurzuster en watergietster Annet van der Linden vanTransVuurmatie. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan een van onze zweethutceremonies.


Wil je meer informatie of je aanmelden voor een zweethut?

Mail!


AGENDA

Zweethut Welkom Herfst

Datum: 22/23 september 2018
Locatie: de Regenboogfabriek, Weert

Zweethut voor Vrouwen

Datum: 6 oktober 2018
Locatie: de Regenboogfabriek, Weert

Zweethut Welkom Winter

Datum: 15/16 december 2018
Locatie: de Regenboogfabriek, Weert

Zweethut Oud & Nieuw

Datum: 31 december 2018 - 1 januari 2019
Locatie: de Regenboogfabriek, Weert