"To encounter the sacred is to be alive at the deepest center of human existence."-N. Scott Momaday

INTUITIVE KAARTLEGGING

Een intuïtieve orakelkaartlegging is een mystieke confrontatie met jezelf, welke zonder oordeel een spiegel voorhoudt. Het geeft (on)bewuste processen, bewegingen, dynamieken en (onaangesproken) potentieel weer. Ze is bedoelt om je, op je weg van zelf-ontdekking- en ontwikkeling, te ondersteunen bij het navigeren van je innerlijke landschap én aardse leven. Het helpt je om je leven te zien vanuit een groter perspectief.

Het doel van een kaartlegging is ook om je (weer) bewust te maken van je goddelijke aard, de onbewuste wezelijke aspecten van jezelf, en je te verbinden met je innerlijke leiding zodat je deze aspecten van jezelf bewust in jezelf kan verenigen en tot geïnspireerde actie kan komen.

Orakelkaarten (en het Tarot) zijn symboolkaarten. Als kaartduider vertaal ik creatief intuïtief de beeldtaal van de kaarten om het (onzichtbare) onbewuste zichtbaar, bewust en herkenbaar te maken. Mijn kaartleggingen zijn volledig intuïtief en altijd gegeven vanuit een vrije vorm. Ik werk met The Wild Unknown Animal Spirit deck, The Wild Unknown Tarot en The Wild Unknown Archetypes deck van Kim Krans en aanvullend met het meer traditionele Rider waite Tarot .

Mensen beschrijven mijn kaartleggingen als helend, intens en wonderlijk.

Het is zowel mogelijk om een één op één kaartlegging live te doen als op afstand. Bij een kaartlegging op afstand werk ik met een eenvoudige video opname die ik je via de mail toestuur. Je kan daarbij een vraag/situatie/thema inbrengen of kiezen voor een 'freestyle' kaartlegging. Bij een freestyle kaartlegging laten we het thema open en kijken we naar wat op dat moment gezien en gehoord wil horen, welke boodschappen nu belangrijk voor je zijn.


READING & HEALING

Ik geef één op één kaartleggingen en reading & healing sessies.

Readings en healings zijn voor mij als een labyrint waarin we samen een pad lopen dat altijd naar het centrum leidt. Sterk aardend in hier en nu. Wat onbewust is wordt bewust, wat onzichtbaar is wordt zichtbaar: in verbinding en mildheid.

In een gewijde ruimte creëren we samen veilige plek voor groei en nieuwe openingen. Dat kan zijn binnen of ergens buiten op een fijne plek in de natuur. Completair werk ik o.a. met behulp van mijn stem (stemhealing) en handen (hands-on-healing), (edel)stenen & kristallen en met rookkruiden zoals Salie, Bijvoet, Tijm, Heilig Hout/Palo Santo en heilige Tabak én natuurlijk met mijn geliefde orakelkaarten.

Readings & healings zijn een cadeau aan jezelf. En geschikt voor mens, dier en (kamer)plant, leef- en werkruimtes. Het is zowel mogelijk om reading, healing of een kaartlegging live te doen als op afstand. Bij een reading, healing of kaartlegging op afstand werk ik met een eenvoudige video of voice opname die ik je via de mail toestuur. Je kan een vraag/situatie/thema inbrengen of kiezen voor een 'freestyle' reading of healing. Bij een freestyle reading of healing laten we het thema open en kijken we naar wat op dat moment gezien en gehoord wil horen, welke boodschappen nu belangrijk voor je zijn.

EEN AURA READING

Een reading helpt je met andere ogen te kijken naar jezelf, de thema's in je leven en vooral ook schijnt het licht op waar je groei zit. Een reading geeft helderheid over onbewuste patronen, zelfbeelden en rollen. Het brengt bijna altijd een opgeruimd gemoed of juist momentum, (nieuwe) richting en beweging die intrinsiek is van aard.

EEN HEALING

Een aura healing is een energetische opfrisser. Het brengt doorgaans rust en ontspanning, een opgeruimd gemoed of juist beweging.

TESTIMONIALS

"Zeer confronterend & puur! Dankjewel"- Hilde

"Frappant hoe je de diverse spijkers op zijn kop sloeg! Ontzettend bedankt voor deze ervaring."- Rob

"Lieve Fem, you made my day. Je hebt echt iets toegevoegd aan het gevoel wat al heel lang borrelt en ik dacht dat niemand het zag. Jij wel..! Thanks."- L.TARIEF

Kennismakings healing / (kaart) reading

25 minuten - 40,- incl. btw

Healing / (kaart) reading

45 minuten -  65,- incl. btw

90 minuten -  105,- incl. btw


Wil je een kaartlegging, reading of healing ervaren, of heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen!