(AURA) READING & HEALINGIk geef één op één reading & healing sessies.

Readings en healings zijn voor mij als een labyrint waarin we samen een pad lopen dat altijd naar het centrum leidt. Sterk aardend in hier en nu. Wat onbewust is wordt bewust, wat onzichtbaar is wordt zichtbaar: in verbinding en mildheid.

In een gewijde ruimte creëren we samen plek voor groei en nieuwe openingen. Dat kan zijn binnen of ergens buiten op een fijne plek in de natuur. Completair werk ik o.a. met behulp van mijn stem (stemhealing) en handen (hands-on-healing), (edel)stenen & kristallen en met rookkruiden zoals Salie, Bijvoet, Tijm, Heilig Hout/Palo Santo en heilige Tabak.

Readings & healings zijn een cadeau aan jezelf. En geschikt voor mens, dier en (kamer)plant, leef- en werkruimtes.  


Een healing

is een energetische opfrisser. Het brengt rust en ontspanning, een opgeruimd gemoed of juist beweging.


Een reading

helpt je met nieuwe ogen te kijken naar jezelf, de thema's in je leven en vooral ook schijnt het licht op waar je groei zit. Een reading geeft helderheid over onbewuste patronen, zelfbeelden en rollen. Het brengt bijna altijd, anders dan een healing, innelijke rust en een opgeruimd gemoed of juist momentum, (nieuwe) richting en beweging die intrinsiek is van aard.
TESTIMONIALS

"Zeer confronterend & puur! Dankjewel"- Hilde

"Frappant hoe je de diverse spijkers op zijn kop sloeg! Ontzettend bedankt voor deze ervaring."- Rob

"Lieve Fem, you made my day. Je hebt echt iets toegevoegd aan het gevoel wat al heel lang borrelt en ik dacht dat niemand het zag. Jij wel..! Thanks."- L.

"It's beautiful to let the rawness out. Something really real appeared again. Thank you."- Ramona


TARIEF

Kennismakings reading / healing

25 minuten - 40,- incl. btw

Reading / healing

45 minuten - 65,- incl. btw

90 minuten - 105,- incl. btw