Mijn naam is Fem van der Rijst.  

Ik ben intuitief (stem)healer, vuurvrouw, ceremonieleidster, kunstenares en grondlegster van zielsonderneming Wildvuur.

Ik leef mijn leven ten dienste van Moeder Aarde. Mijn werk is mijn liefdesbrief aan haar. Als ceremonieleidster en vuurvrouw organiseer ik in alle uithoeken van ons land zweethutten, vuurlopen, workshops en (vuur)ceremonies en verzorg ik daarbij vaker wel dan niet ook de gewijde vuren.

Mijn weg met het Vuur begon bij mijn eerste zweethut nog niet zo heel lang geleden. Bij het Vuur, de Aarde en de Stenen kwam ik thuis bij mezelf. Ik kreeg de mogelijkheid om als vuurhoeder in de leer te gaan bij vuurelder Immia Schellevis en vuurpriesteres Klara Adalena. Ik leerde watergieters kennen en andere vuurhoeders, vuurmannen- en vrouwen. Alles in mij viel op haar plek. Meer en meer raakte ik vervuld van liefde voor het Vuur en de Heiligheid van onze reinigende, helende en bekrachtigende rituelen en ceremonies. Ik heb mezelf sindsdien volledig aan het Vuur gewijd.  Ik combineer naar hartelust mijn werk met het Vuur met het ziener- en healerschap.

Naast mijn werk als vuurvrouw run ik in Utrecht met veel plezier en passie het Plantenhuis, een plantenasiel, ik schrijf gedichten en maak hedendaagse, intuitieve collage kunst. Veelal intieme zelfprotretten maar ik werk ook graag in opdracht. Mijn collages zijn op mijn facebookpagina en instagram te bekijken en o.a te koop in mijn webwinkel. 
Alle teksten en gedichten op deze website zijn door mijzelf geschreven, tenzij anders vermeld.